Projektledare: Mats Nilsland

Nu är vi verkligen igång, även om det står i Svensk Bridge att vi inte är det förrän i januari. Å andra sidan är det ju bättre att vara tidigare.

Budproblemet verkar vara en populär och uppskattad funktion med ett stort antal besökare varje dag. Det är ju bra att kunna få andras synpunkter när man tycker att man själv (eller partnern :) gör ett tveksamt avgörande. Anders Ljung utvecklar hela tiden funktionen till det bättre, vilket naturligtvis gör det hela ännu mer attraktivt.

Jag tror att det blir lite lugnt på Syskon, när det gäller tillskott av nya system och konventioner, tills helgerna är över. Å andra sidan har ni väl då alltid någon ledig dag att knåpa ihop ett inlägg. Vi ser fram emot att få publicera era bidrag.

Den första versionen av www.syskon.nu blir säkert inte den sista. Vad vi kommer att sträva efter även i framtiden är en enkel design, att allting skall fungera och att våra sidor skall vara aktuella.

Vi tar gärna emot budteoretiska bidrag i form av artiklar och andra inlägg. Dessa kommer att publiceras under aktuella artiklar och sparas i ett separat arkiv. Aktuella artiklar kan också vara av typ "insändare" med synpunkter på allehanda som har med Syskon att göra.

Era egna konventioner kommer också att ha ett eget arkiv och kunna nås bland andra länkar på första sidan. När det väl kommer igång med era bidrag skall vi fixa det.

När konventioner finns i mångfald måste vi också kunna söka på ett bra sätt, exempelvis under sangförsvar eller stödvisande bud. Den lösningen är inte heller klar i nuläget.

Ha en skön jul om vi inte hörs innan dess!