Tekniska data om Syskon

Syskon fungerar bäst med Internet Explorer 5.0+ och Windows operativsystem, men vi kommer att försöka göra sajten bättre även för användare med andra webläsare och kanske Macintosh och eventuellt andra operativsystem. 

Kända problem är att symboler för korttecken i HTML kan visas felaktigt och i så fall rekommenderar vi Pdf-versionen av materialet. Vi försöker hitta lösningar.

I länkarna till vänster finns en länk som heter Filarkiv HTML och som ger möjlighet att komma åt filmarkiven för de vars webläsare inte hanterar de vanliga listorna på ett korrekt sätt.

Vissa filer på Syskon finns ej i HTML-format. Det kan vara material som är under bearbetning och kommer att finnas i HTML-format snart, eller material som vi anser är av mindre betydelse för svenska bridgespelare i allmänhet. Följ länken till RTF eller PDF för att se materialet.

Filarkiven i DHTML kan sorteras på de olika rubrikerna, vilket gör det lättare att hitta en speciell konvention. Denna funktion finns dock endast i Explorer 5.0 och senare.

Vill du sända egna bidrag till Syskon, läs informationen här.

För tekniska frågor kontakta Thomas Andersson